AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs yolculuğu etmek

Kahve falında otobüs yolculuğu etmek

Kahve falında otobüs yolculuğu etmek helal rızka kavuşacağına, zenginliğinin artacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında otobüs yolculuğu etmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda süregelen bir ilişkiniz varsa, o kişi sizden biraz daha romantizm bekliyor.

Kahve falında sevgiliyle otobüs yolculuğu yapmak hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsle yolculuk yaparken görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüs yolculuğa çıkmak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüse yolculuğu yapmak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yolcu otobüsünü kaçırmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yolcu otobüsünden inmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yolcu otobüsüne binmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, gerekirse özür dileneceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüs yolculuğu yaptığını görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir