AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs yolculuğu görmek

Kahve falında otobüs yolculuğu görmek

Kahve falında otobüs yolculuğu görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, şansın kapanacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, gönül sızılarının dineceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında otobüs yolculuğu gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmenizi sağlayacak maddi bir kazanç söz konusu olabilir.

Kahve falında otobüsle yolculuk yaparken görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yolcu otobüsünden inmek zor durumlara düşüleceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına delalet eder.

Kahve falında otobüsle yolculuğa çıkmak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında otobüse binip yolculuk yapmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında otobüs yolculuğu görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında otobüsle yolculuk etmek resmi bir kurumda işe girileceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüs yolculuğu etmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle otobüs yolculuğu yapmak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir