AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yeri kazmak

Kahve falında bir yeri kazmak

Kahve falında bir yeri kazmak bazı iş birlikleri yapacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yeri kazmak gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlardan veya bir süredir kaçtığınız problemlerden kaçmak zor olabilir.

Kahve falında bir yeri kazdığını görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yer kazdığını görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında define yeri kazmak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ev yeri kazmak bereketin ve karın artacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yer kazmak rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına delalettir.

Kahve falında mezar yeri kazmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yer kazmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, alım gücünün artacağına alamet eder.

Kahve falında bir yerleri kazmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir