AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal ve muz görmek

Kahve falında bal ve muz görmek

Kahve falında bal ve muz görmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, imkân sahibi olacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bal ve muz gördüyseniz:

  • Kafanızın içindekileri açığa çıkarmakta güçlük çekebilirsiniz.

Kahve falında ballı muz yemek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, parasının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ballı muz görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında bal ve muz görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında muzlu bal görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalettir.

Kahve falında muzlu puding görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına yorulur.

Kahve falında maymuna muz vermek hedefine çok kolay ulaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dalında muz görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, yanlış yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muz aldığını görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir