AnaSayfa / Genel / Kahve falında muzlu bal görmek

Kahve falında muzlu bal görmek

Kahve falında muzlu bal görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, hidayete ereceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında muzlu bal gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz verimli, düşünce yapınız rahat, soğuk kanlı veyapıcıdır.

Kahve falında ballı muz görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muzlu bal görmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bal ve muz görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, ne yapacağına yorulur.

Kahve falında ballı muz yemek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil muz yemek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü muz görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında daldan muz koparmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin muz verdiğini görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir