AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz aldığını görmek

Kahve falında muz aldığını görmek

Kahve falında muz aldığını görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, eline haram para geçeceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muz aldığını gördüyseniz:

  • Yerine getirmesi zor çok fazla anlaşma, iş ya da plan sizi bekliyor olabilir.

Kahve falında muz aldığını görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında portakal elma muz görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muz dağıtmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında muz tohumu görmek huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada muz görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine yorulur.

Kahve falında pazarda muz görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken muz yemek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde muz görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir