AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında muz görmek

Kahve falında dalında muz görmek

Kahve falında dalında muz görmek saygın ve ünlü biri olacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalında muz gördüyseniz:

  • Umulmadık paralar gelebilir.Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında dalında muz görmek borçlarını ödeyeceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından muz koparmak dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalından muz yemek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında muz dalı görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında muz pişirmek işlerinin baltalanacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya alamet etmektedir.

Kahve falında muz görmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muz aldığını görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan muz toplamak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir