AnaSayfa / Genel / Kahve falında muzlu puding görmek

Kahve falında muzlu puding görmek

Kahve falında muzlu puding görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, kul hakkına girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında muzlu puding gördüyseniz:

  • Karmaşık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır.

Kahve falında muzlu puding görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında muzlu puding yemek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında puding yapmak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine inanılır.

Kahve falında çikolatalı puding yemek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında puding almak eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pudingli pasta görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kakaolu puding yemek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çilekli puding yemek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir