AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı muz yemek

Kahve falında ballı muz yemek

Kahve falında ballı muz yemek koltuğunun da yükseleceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kısmetlerinin açılacağına, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ballı muz yemek gördüyseniz:

  • Duygusal konulardaki sorunları gizlilikle ele almalısınız.

Kahve falında ballı muz yemek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bal ve muz görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, kafasını toparlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ballı muz görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine inanılır.

Kahve falında muzlu bal görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan muz koparıp yemek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muzlu puding yemek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, güçten ve takatten düşeceğine yorulur.

Kahve falında muz ağacından muz yemek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine rivayet eder.

Kahve falında muz yemek görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir