AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş aşağı yürümek

Kahve falında yokuş aşağı yürümek

Kahve falında yokuş aşağı yürümek ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, zor günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı yürümek gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Kahve falında yokuş aşağı yürümek fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yokuştan aşağı düşmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında yokuş aşağı araba kullanmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yokuş aşağı hızla inmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yokuş aşağıya inmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuştan aşağı koşmak ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yokuş aşağı koştuğunu görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağıya koşmak kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir