AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuştan aşağı koşmak

Kahve falında yokuştan aşağı koşmak

Kahve falında yokuştan aşağı koşmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, hoş olaylar yaşayacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yokuştan aşağı koşmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda eksikler ya da yanlış yapılmış hesaplar söz konusu olabilir.

Kahve falında yokuş aşağıya koşmak iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine delalettir.

Kahve falında yokuştan aşağı koşmak kazancın günden güne daha da artacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla yokuş aşağı gitmek mubah olmayan yollara sapacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına inanılır.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek borçlarının çoğalacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yokuş aşağı bisiklet görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında yokuş aşağı hızla inmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı yürümek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir