AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurtlu çorba yemek

Kahve falında yoğurtlu çorba yemek

Kahve falında yoğurtlu çorba yemek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurtlu çorba yemek gördüyseniz:

  • Olumsuz hissettiğiniz konularda yaşanan olumlu gelişmeleri hatırlamanız, bazı olaylar karşısında daha sabırlı davranmanıza yardım edebilir.

Kahve falında yoğurtlu çorba yemek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yoğurt çorbası yemek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine delalet eder.

Kahve falında yoğurt çorbası içmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu çorba yapmak yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt çorbası yaptığını görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına işarettir.

Kahve falında yoğurt çorbası görmek güzel ve doğru işler yapacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında yoğurtlu çorba içmek kazalara ve belalara yakın duracağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında yoğurt ve ekmek yemek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir