AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt çorbası yaptığını görmek

Kahve falında yoğurt çorbası yaptığını görmek

Kahve falında yoğurt çorbası yaptığını görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kendisine gelemeyeceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt çorbası yaptığını gördüyseniz:

  • Yapılacak önemli konuşmaları tepki vermeden dinlemenizde fayda var.

Kahve falında yoğurt çorbası yemek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, insanların hayır dualarını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu çorba içmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yoğurt çorbası içmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yoğurt çorbası yaptığını görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, şansının döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurt çorbası görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurtlu çorba yapmak yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yoğurtlu çorba yemek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden yoğurt almak istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir