AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt çorbası görmek

Kahve falında yoğurt çorbası görmek

Kahve falında yoğurt çorbası görmek çok hayırlı insan olunacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, esenlik içinde olacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yoğurt çorbası gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza uymayan belli başlı başlıkları hayatınızdan çıkartmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında yoğurtlu çorba yapmak dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yoğurt çorbası görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt çorbası yaptığını görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, şansının açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında yoğurtlu çorba içmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işaret eder.

Kahve falında yoğurt çorbası içmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurt çorbası yemek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu çorba yemek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, maddi kayba uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında yoğurdun içinde fare görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir