AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurtlu çorba yapmak

Kahve falında yoğurtlu çorba yapmak

Kahve falında yoğurtlu çorba yapmak uzaktan haberler işiteceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, borçların sonlandırılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, heveslerin söneceğine delalet eder.

Kahve falında yoğurtlu çorba yapmak gördüyseniz:

  • Gereksiz gösterişler için aşırı harcama yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yoğurtlu çorba yapmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, evlatlarının hayırlı olacağına inanılır.

Kahve falında yoğurt çorbası görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurtlu çorba içmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yoğurt çorbası yaptığını görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine delalet eder.

Kahve falında yoğurt çorbası yemek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurt çorbası içmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu çorba yemek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurdu ayran yapmak sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir