AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurtlu çorba içmek

Kahve falında yoğurtlu çorba içmek

Kahve falında yoğurtlu çorba içmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına işarettir.

Kahve falında yoğurtlu çorba içmek gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanmanız fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yoğurt çorbası içmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yoğurtlu çorba içmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yoğurtlu çorba yapmak çeşitli kırgınlıklar olacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yoğurt çorbası yaptığını görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yoğurt çorbası yemek borçlarını ödeyeceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu çorba yemek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurt çorbası görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında yoğurt içmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir