AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt içmek

Kahve falında yoğurt içmek

Kahve falında yoğurt içmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, sayılacağına ve sevileceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yoğurt içmek gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantı ya da sosyal aktivitelerde yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Kahve falında yoğurt içmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt çorbası içmek fal sahibinin kazancının artacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında yoğurdun suyunu içmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yoğurtlu çorba içmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına yorulur.

Kahve falında yoğurt suyu içmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmekle yoğurt yemek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yoğurtlu mantı görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında yoğurt almaya gitmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir