AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurdun içinde fare görmek

Kahve falında yoğurdun içinde fare görmek

Kahve falında yoğurdun içinde fare görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, varlıklı kimse olacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, güzel sözler işiteceğine delalettir.

Kahve falında yoğurdun içinde fare gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden en verimli şekilde faydalanmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında yoğurdun içinde fare görmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurdun içinde sinek görmek ileride çok zengin biri olacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yoğurdun içinde kıl görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yoğurt içinde kıl görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında denizin içinde fare görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yatağın içinde fare görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabının içinde fare görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında araba içinde fare görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir