AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan almaya gitmek

Kahve falında soğan almaya gitmek

Kahve falında soğan almaya gitmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğan almaya gitmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü kişilerle bir araya gelmek için daha faza sosyalleşmelisiniz.

Kahve falında soğan almaya gitmek durumunuzun iyileşeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine yorulur.

Kahve falında çeyiz almaya gitmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeker almaya gitmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında valiz alıp gitmek haklılığının anlaşılacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta almaya gitmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına işarettir.

Kahve falında valizini alıp gitmek kazancının iki kat artacağına, hastalıkların kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süt almaya gitmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yoğurt almaya gitmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir