AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon almaya gitmek

Kahve falında telefon almaya gitmek

Kahve falında telefon almaya gitmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, ortak işlere gireceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, mal ve para biriktireceğine inanılır.

Kahve falında telefon almaya gitmek gördüyseniz:

  • Ya da istediğinizi alamayabilirsiniz.

Kahve falında telefon almaya gitmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek almaya gitmek büyük zararlara uğrayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında valizini alıp gitmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bavulunu alıp gitmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, doğru yolu bulacağına inanılır.

Kahve falında abdest alıp cuma namazına gitmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında valizi alıp gitmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyiz almaya gitmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik almaya gitmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir