AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğun yağmur görmek

Kahve falında yoğun yağmur görmek

Kahve falında yoğun yağmur görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, başarısının düşeceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yoğun yağmur gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce diğerlerinin ne yapacağını gözlemlemelisiniz.

Kahve falında yoğun yağmur yağdığını görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğun yağmur görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yoğun bakımdan çıkmak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında birini yoğun bakımda görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine yorulur.

Kahve falında iş yoğunluğu görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok yoğun adet olduğunu görmek zenginliğe sahip olunacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında yoğun sis görmek isteklerini yerine getireceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir