AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğun kar yağdığını görmek

Kahve falında yoğun kar yağdığını görmek

Kahve falında yoğun kar yağdığını görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yoğun kar yağdığını gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda eski bir tanıdık duygusal anlamda sizi yorabilir ya da üzebilir.

Kahve falında yoğun kar yağdığını görmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yoğun yağmur yağdığını görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yoğun kar yağışı görmek fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, hasta ise şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında yoğun kar görmek sorunlarının da son bulacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına işarettir.

Kahve falında birini yoğun bakımda görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını yoğun bakımda görmek hayallerine kavuşacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoğun bakımda hasta görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yoğun bakımdan çıkmak her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir