AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyecek balık görmek

Kahve falında yiyecek balık görmek

Kahve falında yiyecek balık görmek kişinin fakirleşeceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, insanlarla tartışacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, kurulu düzenin bozulacağına, işlerin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yiyecek balık gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında balık yiyeceğini görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalet eder.

Kahve falında yiyecek balık görmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında birisine yiyecek vermek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına delalettir.

Kahve falında yiyecek yemek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında donmuş yiyecek görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinden yiyecek almak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine yiyecek vermek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yiyecek atmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, zor durumlara düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir