AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden yiyecek almak

Kahve falında ölmüş birinden yiyecek almak

Kahve falında ölmüş birinden yiyecek almak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, güzel günler yaşayacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinden yiyecek almak gördüyseniz:

  • Sizi uzun zamandan beri aramayan birisinin ortaya çıkması mümkündür.

Kahve falında bozulmuş yiyecek görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşudan yiyecek almak yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yiyecek satmak hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına inanılır.

Kahve falında tatlı yiyecekler görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında ölüden yiyecek almak karşısına kötü insanlar çıkacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde yiyecek görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kara kara düşünür olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yiyecek yardımı görmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalettir.

Kahve falında çuvalda yiyecek görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir