AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyecek yemek

Kahve falında yiyecek yemek

Kahve falında yiyecek yemek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yiyecek yemek gördüyseniz:

  • İş veya sorumluluklarınız birbirine girebilir.

Kahve falında tatlı yiyecekler yemek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yiyecek yemek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden yiyecek alıp yemek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk yiyecek yemek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış yiyecek yemek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yemek yiyeceğini görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan yiyecek çıkarmak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında yiyeceklerle dolu masa görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir