AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine yiyecek vermek

Kahve falında birisine yiyecek vermek

Kahve falında birisine yiyecek vermek çıkış yolları bulacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, hastalıkların kalmayacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birisine yiyecek vermek gördüyseniz:

  • Biraz da dış görünümünüze önem verin.

Kahve falında tatlı yiyecekler yemek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında yiyecekte kurt görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında birçok yiyecek görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan yiyecek çıkarmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında bozuk yiyecekler görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz yiyecek görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında birisine yiyecek vermek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yiyecek yardımı görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir