AnaSayfa / Genel / Kahve falında sökük etek giymek

Kahve falında sökük etek giymek

Kahve falında sökük etek giymek amacına ulaşabileceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında sökük etek giymek gördüyseniz:

  • Samimi konuşmalar yapmalısınız.

Kahve falında sökük etek giymek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sökük etek görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına delalet eder.

Kahve falında sökük hırka görmek saygı göreceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık ve söküğü dikmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine alamet eder.

Kahve falında kıyafeti sökük görmek sermayesinin çoğalacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalettir.

Kahve falında sökük pantolon dikmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi söküğünü dikmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının söküğünü dikmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir