AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon üstüne etek giymek

Kahve falında pantolon üstüne etek giymek

Kahve falında pantolon üstüne etek giymek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında pantolon üstüne etek giymek gördüyseniz:

  • Düşünülmeden edilmiş sözler veya zamansız ya da zararsız görünen yorumlar bir anda herkes tarafından duyulabilir.

Kahve falında pantolon üstüne etek giymek maddi ve manevi zarara uğranacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında etek pantolon giymek kişinin zor günlerden geçeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında etek üstüne etek giymek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına işaret eder.

Kahve falında pantolon üstüne pantolon giymek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine delalettir.

Kahve falında etekli pantolon görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında pantolon etek görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine işarettir.

Kahve falında yeni etek giymek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz tül etek giymek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir