AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin etek giydiğini görmek

Kahve falında birinin etek giydiğini görmek

Kahve falında birinin etek giydiğini görmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin etek giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda tatmin olmamış kişiler sizi tartışmalı ortamlara çekebilirler.

Kahve falında yamalı etek giymek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sökük etek giymek kırgınlık yaşanacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında erkek birinin etek giydiğini görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının etek giymek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçekli etek giymek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine işaret eder.

Kahve falında uzun yeşil etek giymek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına işaret eder.

Kahve falında kısa yeşil etek giymek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında iskoç eteği giymek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, şükredeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir