AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste etek giymek

Kahve falında üst üste etek giymek

Kahve falında üst üste etek giymek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, malını ve canını emniyete alacağına tabir olunur.

Kahve falında üst üste etek giymek gördüyseniz:

  • Baskılar karşısında ani tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında üst üste etek giymek geçim kolaylığı içinde olacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üst üste kaban giymek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Kahve falında üst üste iki ayakkabı giymek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, korkularının yok olacağına yorulur.

Kahve falında üst üste gömlek giymek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına işaret eder.

Kahve falında iki ayakkabı üst üste giymek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üst üste elbise giymek yaptığı işten çıkarılacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına rivayet eder.

Kahve falında üst üste mont giymek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işarettir.

Kahve falında iki çorap üst üste giymek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir