AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantelli etek giymek

Kahve falında dantelli etek giymek

Kahve falında dantelli etek giymek kısmetinin kapanacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında dantelli etek giymek gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri hızlanıyor.

Kahve falında dantelli etek giymek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine delalettir.

Kahve falında dantel etek görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, hastalıkların kalmayacağına yorulur.

Kahve falında dantelli gömlek giymek kazançlarının gittikçe azalacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dantel elbise giymek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, parasal krizler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında dantel gelinlik giymek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dantelli gelinlik giymek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dantelli beyaz elbise giymek kötü kişilerle karşılaşılacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında dantelli elbise giymek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, canının kıymetini bileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir