AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık yastık kılıfı görmek

Kahve falında yırtık yastık kılıfı görmek

Kahve falında yırtık yastık kılıfı görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık yastık kılıfı gördüyseniz:

  • Israrcı kişilere veya artan taleplere rağmen, gereğinden fazlasını yapma eğilimi hatalı olabilir.

Kahve falında yırtık yastık kılıfı görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına inanılır.

Kahve falında yastık kılıfı geçirmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına inanılır.

Kahve falında yastık kılıfını çıkarmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yastık kılıfı görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca alamet eder.

Kahve falında kılıfsız yastık görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz yastık kılıfı görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yastık kılıfı görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına işarettir.

Kahve falında yastık kılıfı yıkamak aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir