AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yastık kılıfı görmek

Kahve falında yeşil yastık kılıfı görmek

Kahve falında yeşil yastık kılıfı görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil yastık kılıfı gördüyseniz:

  • En sonunda ortaya çıkacak tablo ise, hoşunuza gidecek türden olabilir.

Kahve falında yeşil yastık kılıfı görmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yastık kılıfı değiştirmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yastık kılıfını çıkarmak sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında siyah yastık kılıfı görmek güzel haberler alacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına yorulur.

Kahve falında yastık kılıfı almak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıfsız yastık görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında yastık kılıfı yıkamak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz yastık kılıfı görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir