AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıfsız yastık görmek

Kahve falında kılıfsız yastık görmek

Kahve falında kılıfsız yastık görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, yetki sahibi olacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine delalettir.

Kahve falında kılıfsız yastık gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemenizi sağlayabilecek gruplara erişim sağlayabilirsiniz.

Kahve falında yırtık yastık kılıfı görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yastık kılıfı yıkamak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine işarettir.

Kahve falında yastık kılıfı almak yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında siyah yastık kılıfı görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında yastık kılıfı görmek zengin bir hayata sahip olunacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yastık kılıfı dikmek kötü sözler duyacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil yastık kılıfı görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına yorulur.

Kahve falında yastık kılıfını çıkarmak ticarette başarılı olacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir