AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık kılıfı geçirmek

Kahve falında yastık kılıfı geçirmek

Kahve falında yastık kılıfı geçirmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, daima afiyette olacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yastık kılıfı geçirmek gördüyseniz:

  • Duygusal ya da sağlıkla ilgili konular hakkında tartışmalar söz konusu olabilir veya konular büyüyebilir.

Kahve falında yastık kılıfı geçirmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yastık kılıfı almak esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına tabir olunur.

Kahve falında yastık kılıfı yıkamak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yastık kılıfı görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtık yastık kılıfı görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, onu darda bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık kılıfı dikmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz yastık kılıfı görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yastık kılıfı görmek böylece hayatından memnun olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir