AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık tül perde görmek

Kahve falında yırtık tül perde görmek

Kahve falında yırtık tül perde görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, beddua ve ah alacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, hafifleyeceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık tül perde gördüyseniz:

  • Doğru izlenim bırakmak istiyorsanız doğru yöntemi kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında yırtık tül perde görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yırtık tül çorap görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık tül görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtık tül çorap giymek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tül perde yıkamak yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni tül perde görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, isabetli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında tül perde kesmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, güç kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında tül perde katlamak kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir