AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık şalvar giymek

Kahve falında yırtık şalvar giymek

Kahve falında yırtık şalvar giymek yaşama sevincine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, geniş geniş yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık şalvar giymek gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri ya da ekip çalışmaları esnasında tanışacağınız veya bir araya geleceğiniz kişiler sizi irite edebilir.

Kahve falında yırtık şalvar giymek üzerindeki kötü imajı sileceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık şalvar görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı şalvar giymek küskünlük yaşanacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalettir.

Kahve falında birinin şalvar giydiğini görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil şalvar giymek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz şalvar giymek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeni şalvar giymek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mavi şalvar giymek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir