AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık şalvar görmek

Kahve falında yırtık şalvar görmek

Kahve falında yırtık şalvar görmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına inanılır.

Kahve falında yırtık şalvar gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan biri kendisini aramanızı bekliyor.

Kahve falında yırtık şalvar giymek güç kaybedeceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında yırtık şalvar görmek çok zor durumlara düşeceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi şalvar görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni şalvar giymek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında renkli şalvar görmek prestij kazanılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına yorulur.

Kahve falında şalvar kaybetmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi şalvar giymek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski şalvar görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir