AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı şalvar giymek

Kahve falında kırmızı şalvar giymek

Kahve falında kırmızı şalvar giymek yeni bir alışkanlık edinileceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı şalvar giymek gördüyseniz:

  • Tam olarak hislerinize bağlı olarak davranmanız olasıdır.

Kahve falında kırmızı şalvar giymek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı şalvar görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında şalvar giymek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında birinin şalvar giydiğini görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz şalvar giymek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni şalvar giymek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık şalvar giymek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil şalvar giymek kazancının hiç azalmayacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir