AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil şalvar giymek

Kahve falında yeşil şalvar giymek

Kahve falında yeşil şalvar giymek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, ailesini utandırmayacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil şalvar giymek gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız tepkiler vermemeye çalışın.

Kahve falında yeşil şalvar giymek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şalvar giymek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz şalvar giymek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık şalvar giymek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına işarettir.

Kahve falında birinin şalvar giydiğini görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı şalvar giymek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni şalvar giymek elinin darlık görmeyeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine işaret eder.

Kahve falında mavi şalvar giymek kısmetli bir işe atılmaya, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir