AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni şalvar giymek

Kahve falında yeni şalvar giymek

Kahve falında yeni şalvar giymek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, zorlukların artacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, hastalıktan şifa bulmaya alamet eder.

Kahve falında yeni şalvar giymek gördüyseniz:

  • Her ne kadar üzücü olsa da, geçmişi hatırlamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yeni şalvar giymek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni şalvar görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında birinin şalvar giydiğini görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil şalvar giymek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz şalvar giymek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine yorulur.

Kahve falında mavi şalvar giymek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalettir.

Kahve falında şalvar giymek daha fazla gelir sahibi olunacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında yırtık şalvar giymek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir