AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin şalvar giydiğini görmek

Kahve falında birinin şalvar giydiğini görmek

Kahve falında birinin şalvar giydiğini görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, çok büyük ses getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına delalet eder.

Kahve falında birinin şalvar giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi fikirlerinizi savunma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında birinin şalvar giydiğini görmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında şalvar giymek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil şalvar giymek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni şalvar giymek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı şalvar giymek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, hayırlı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında mavi şalvar giymek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz şalvar giymek örnek insan olacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık şalvar giymek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir