AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz şalvar giymek

Kahve falında beyaz şalvar giymek

Kahve falında beyaz şalvar giymek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz şalvar giymek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı huzursuzluk olabilir.

Kahve falında beyaz şalvar giymek işlerin hafifleyeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil şalvar giymek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında şalvar giymek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni şalvar giymek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı şalvar giymek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi şalvar giymek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin şalvar giydiğini görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık şalvar giymek yaşamına farklı bir yön vereceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir