AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal pekmez yemek

Kahve falında bal pekmez yemek

Kahve falında bal pekmez yemek yol yordam öğretileceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında bal pekmez yemek gördüyseniz:

  • Maddi ya da sağlıkla ilgili konularda yapacağınız seçimlerde veya kararlarda etkili olabilecek bilgi veya haberlere ulaşmak araştırmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında bal pekmez yemek iyileşeceğine, kısmet alacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine işarettir.

Kahve falında bal pekmez görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında bal ve pekmez görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yoğurt ve pekmez yemek kazancının günden güne artacağına, itibarını zedeleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cevizli pekmez yemek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı pekmez yemek büyük başarılara kazanılacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahinli pekmez yemek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm pekmezi yemek işlerin bir anda yoluna gireceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir