AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık kemer görmek

Kahve falında yırtık kemer görmek

Kahve falında yırtık kemer görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine delalet eder.

Kahve falında yırtık kemer gördüyseniz:

  • Başkalarını yenebileceğiniz yoldan ilerlemeye eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında yırtık kemer görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kemer görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak kemer görmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su kemeri görmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı kemer görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, kaderinin yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında kemer aldığını görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine işarettir.

Kahve falında kopuk kemer görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına işaret etmektedir.

Kahve falında bele kemer takmak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir