AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kemeri görmek

Kahve falında su kemeri görmek

Kahve falında su kemeri görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, çok başarılı olunacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su kemeri gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki değişiklik yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında su kemeri görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın kemeri görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına delalettir.

Kahve falında beline kemer takmak onlar sayesinde moral bulacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kemer almak güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında beline altın kemer takmak daha rahat bir hayata kavuşulacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kemer görmek sorunlu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı deri kemer görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, mal ve para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbise kemeri görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir