AnaSayfa / Genel / Kahve falında eldiven hediye almak

Kahve falında eldiven hediye almak

Kahve falında eldiven hediye almak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına işaret eder.

Kahve falında eldiven hediye almak gördüyseniz:

  • İstediğiniz her şeyi yapabilecek durumdasınız.

Kahve falında hediye eldiven almak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eldiven hediye almak dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ameliyat eldiven görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işarettir.

Kahve falında bir çift eldiven görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik eldiveni giymek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah deri eldiven görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil eldiven giymek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, kem gözlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmaksız eldiven görmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir