AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık don görmek

Kahve falında yırtık don görmek

Kahve falında yırtık don görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, rızkının da genişleyeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, bolluk içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yırtık don gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla sayıda işle ilgilenme eğilimi size zor anlar yaşatabilir.

Kahve falında yırtık don görmek sorunlarını bitireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının donunu görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz paçalı don görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, yarınlarına inanacağına delalettir.

Kahve falında donuna işediğini görmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işarettir.

Kahve falında donmuş deniz görmek başarının ve mutluluğun geleceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine inanılır.

Kahve falında ıslak don görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında don yakmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında donmuş fare görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir