AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının donunu görmek

Kahve falında başkasının donunu görmek

Kahve falında başkasının donunu görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, geçim derdinin sona ereceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının donunu gördüyseniz:

  • Rahatlıkla üstesinden gelebileceğiniz konular size yapılması imkansız gibi görünebilirler.

Kahve falında don yakmak derdin ve sıkıntının biteceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında donmuş bal görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında don aldığını görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında donmuş hayvan görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalet eder.

Kahve falında donup kalmak çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında don hediye almak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında paçalı don giymek rahat bir hayat yaşayacağına, vefalı bir insan olacağına işarettir.

Kahve falında don giydirmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir