AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık çorap dikmek

Kahve falında yırtık çorap dikmek

Kahve falında yırtık çorap dikmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, işlerinin günden güne açılacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık çorap dikmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında yırtık çorap dikmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtık ayakkabı dikmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında yırtık elbise dikmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık dikmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık pantolon dikmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına alamet eder.

Kahve falında yırtık ve söküğü dikmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çoraplarının yırtık olduğunu görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çorap yırtık görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir